Palvelun kuvaus

Idea palvelun kehittämisen takana

Kaikki akateemiset tutkimukset ja menestyneet yrittäjät painottavat tiimiyrittäjyyden tärkeyttä. Business Fellows on verkossa toimiva kohtaamispaikka, jossa innovatiiviset yritykset ja yritysaihiot sekä osaavat yksityishenkilöt löytävät toisensa - ja voivat siten rakentaa unelmatiimin itselleen. 

Tiimiyrittäjyydessä kaikki osapuolet voittavat! Yritykset saavat tiimiinsä osaamista, mikä edesauttaa perustamista ja nopeampaa kasvua sekä avaa ovia esimerkiksi uusiin kontakteihin, myyntikanaviin ja kansainvälistymiseen. Yksityishenkilöt saavat mahdollisuuden päättää omasta tulevaisuudestaan käyttäen huippuosaamistaan uralla etenemiseen osana dynaamista yrittäjätiimiä.

Business Fellows on osa Invesdor Oy:n palveluvalikoimaa. Kun unelmatiimi on saatu kasaan ja yritys on valmis seuraavaan harppaukseen, Invesdorin joukkorahoituspalvelu (Crowdfunding) tulee erittäin varteenotettavana vaihtoehtona lisärahoitustarpeen ratkaisuksi. Mikäli yrityksenne alkaa olemaan tässä vaiheessa kannattaa siirtyä tutustumaan joukkorahoituspalveluumme osoitteessa www.invesdor.com

 

Pienenä pyöränä isossa rattaassa vai suurena pyöränä pienessä?

Tiimiyrittäjyys on kunnianhimoista, osaavaa ja rohkeaa henkilöä palveleva ura. Monelle itsenäiselle osaajalle pienenä pyöränä suuressa rattaassa pyöriminen ei takaa riittävää urakehitysmahdollisuutta, innostavia haasteita eikä edes mahdolisuutta kaupallistaa riittävästi erikoisosaamistaan. Tiimiyrittäjyydessä jokainen tiimin jäsen on tärkeä, mikä sekä vaatii tiimiläisiltä jatkuvaa itsensä haastamista ja monipuolista vastuuta että tarjoaa pienen työyhteisön joustavuuden sekä dynaamisuuden. Hyvin toimivassa tiimissä yhtälö on enemmän kuin osiensa summa. Oikeanlaisen tiimin löytäminen on siksi ensiarvoisen tärkeätä. Business Fellows tarjoaa sinulle kätevän työkalun hyvän tiimin rakentamiseen!

palvelun kuvaus
palvelun kuvaus
palvelun kuvaus